Weekendje weg naar Londen
Zoek jouw stedentrip naar Londen
Weekendje weg Londen - Londen.nl

Weekendje weg naar Londen

Gezellig een weekendje weg Londen!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Grote keuze hotels

Weekendje weg Londen

Wil je graag een weekendje weg Londen? Dat kan! Een weekend Londen is zeer geschikt. Ga goedkoop naar Londen, maar waar moet je beginnen tijdens een weekendje weg Londen? Bij de Big Ben natuurlijk! De Big Ben is de grote klokkentoren en een ware blikvanger. Je stapt uit bij metrohalte Westminster. Hier vind je ook de London Eye, Westminster Abbey en Houses of Parliament.

Een ander hoogtepunt wat je zeker gezien moet hebben tijdens een weekendje weg Londen is de Tower Bridge. Je stapt uit bij metrostation Tower Hill. Vanaf hier stuit je meteen op de Tower Bridge. Deze prachtige brug is een herkenbaar beeld voor Londen. Je kunt er tijdens een weekendje weg Londen voor kiezen om naar de Sky Garden te gaan. Je hebt vanaf hier een prachtig uitzicht over Londen. De toegang is gratis, maar reserveer wel eerst! Hier vlakbij is ook de St. Paul’s Cathedral, ook dit is een bezoek waard tijdens een weekendje weg Londen.

Een weekendje weg Londen gaat ook gepaard met flink wat winkelen. Zeker als je een last minute Londen boekt, is het belangrijk te weten welke winkelstraten je moet bezoeken. Regent Street en Oxford Street zijn twee perfecte straten waar alle modemerken gevestigd zijn. Het beginpunt is bij Piccadilly Circus vanaf hier kun je alle winkelstraten ontdekken. Shoppen hoort zeker bij een stedentrip Londen.

Als je fan bent van de Koninklijke familie van Groot-Britannië, dan valt een bezoek aan Buckingham Palace aan te raden. Tijdens een weekendje weg Londen is Buckingham Palace makkelijk te bereiken. De wisseling van de wacht is het hele jaar door op maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 11.00 uur. De ceremonie van de wisseling van de wacht duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens de wisseling van de wacht dragen ze de sleutels aan elkaar over.

Een weekendje weg Londen kun je ook spenderen in één van de parken. Green Park ligt bijvoorbeeld vlakbij Buckingham Palace. Hyde Park ligt hier ook niet ver vandaan. Deze twee parken hebben een centrale ligging in Londen. In andere delen van Londen zijn ook parken te vinden. Ga picknicken en ontspan om daarna je weekendje weg Londen weer te vervolgen.

Kies een hotel Londen dat bij je wensen past. In het aanbod hebben we verschillende hotels die zeker aan je eisen voldoen. Daarnaast kun je een vliegreis, ferryreis of treinreis Londen bij je weekendje weg Londen boeken.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur