Treinreis Londen
Zoek jouw stedentrip naar Londen
Treinreis Londen - Londen.nl

Treinreis Londen

Vind hier jouw treinreis Londen

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Grote keuze hotels

Treinreis Londen

Ben je het zat om in de file te staan op weg naar Londen? Boek dan een treinreis Londen. Met een treinreis Londen begin je geheel ontspannen aan je stedentrip Londen. Vanaf Brussel vertrekt de Eurostar naar Londen. In Brussel check je in en krijg je een boarding pass voor de trein. Na het controleren van je bagage en je paspoort kan je door naar de Eurostar. Stap in het juiste treinstel, zoek je stoel en je ontspannen treinreis Londen kan beginnen.

De treinreis Londen heeft nog een tussenstop in Lille en Calais. Een treinreis zorgt voor een stedentrip goedkoop naar Londen.De treinreis Londen duurt twee uur. De tunnel van Frankrijk naar Engeland duurt zelfs minder dan twintig minuutjes. Tijdens de treinreis Londen aanschouw je al het heuvelachtige landschap van Engeland. Het voordeel van een treinreis Londen is dat je altijd bereikbaar bent. Je kunt je tablet, laptop of telefoon gewoon opladen. Er is ook wifi in de trein, waardoor je treinreis Londen nog meer comfortabel is. Een treinreis Londen is ook nog eens ontzettend milieuvriendelijk. De uitstoot van het reizen met de trein is vele malen minder dan een vliegreis Londen. Of kies voor de boot naar Londen.

Midden in Londen stopt de trein. Je treinreis Londen eindigt op station St. Pancras. Het metrostation heet King’s Cross St. Pancras, vanaf hier kan je vrijwel iedere metrolijn pakken om de diverse delen van Londen te bereiken. Het is aan te raden om naast je treinreis Londen ook een openbaar vervoerkaart aan te schaffen. Dan kan je onbeperkt door Londen reizen. Dit is makkelijk tijdens een .

Stedentrip Londen trein

Een stedentrip Londen met trein is makkelijk samen te stellen. Kies de gewenste treintijd om zoveel mogelijk uit je dag(en) in Londen te halen. Een stedentrip Londen met trein begint op station St. Pancras. Een stedentrip Londen met trein combineer je met het ruime aanbod hotels in Londen van GaSamen Stedentrips.