Via de hogesnelheidstrein Eurostar reis je snel en makkelijk met de trein naar Londen.
De Eurostar trein rijdt vanaf Brussel-Zuid meerdere keren keren per dag naar Station London St Pancras, het treinstation midden in het centrum van Londen.

Het is mogelijk om een treinreis inclusief hotel naar Londen direct vanaf station Brussel te reserveren, maar je kunt er ook voor kiezen om tegen een meerprijs jouw treinretour vanaf ieder station in Nederland naar Brussel te reserveren. Zo begint jouw reis naar Londen heel gemakkelijk vanaf een treinstation bij jou in de buurt.

De treinen van Eurostar zijn van alle gemakken voorzien om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken, zoals heerlijk zittende fauteuils. Ook is de trein voorzien van diverse faciliteiten, zoals een bar en een buffet.
Een reis per trein naar Londen boek je bij ons standaard in een tweedeklas coupé, maar uiteraard is het mogelijk om te upgraden naar eersteklas. Hiervoor krijg je een bredere fauteuil met met beenruimte en een verstelbare rugleuning, een eigen stopcontact voor jouw apparatuur en een koude maaltijd en drank tijdens de treinreis.

De trein zal aankomen in hartje Londen, op Station London St Pancras. Vanaf hier kun je ervoor kiezen om per metro, taxi of bus naar jouw geboekte hotel in Londen verder te reizen. Bij jouw boeking kun je een Oyster Card bijboeken, dit een de OV-kaart voor het openbaar vervoer in Londen. Of je kiest voor een hotel op loopafstand van station Londen, zodat je helemaal snel van jouw weekend kunt genieten!

Maak hieronder je selectie en begin jouw treinreis naar Londen!

Lees meer

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur