Stedentrip Londen
Zoek jouw stedentrip naar Londen
Stedentrip Londen - Londen.nl

Stedentrip Londen

Jouw stedentrip Londen begint hier!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Snel bereikbaar per boot, vliegtuig of trein
Geen reserveringskosten
Aantrekkelijke en gunstig gelegen hotels

Stedentrip Londen

Ben je bezig met het samenstellen van een stedentrip Londen? Bij GaSamen Stedentrips ben je aan het juiste adres. Een stedentrip Londen kun je combineren met een treinreis Londen. De trein rijdt vanaf Brussel naar Londen en zorgt er in twee uur voor dat je minder in het centrum aankomt. Vanaf begint je stedentrip of weekend Londen beginnen.

Een stedentrip Londen kan ook gecombineerd worden met een vliegreis Londen. In ruim een uur sta je op één van de luchthavens rondom Londen. Reis vanaf de luchthaven met het openbaar vervoer naar het centrum en laat je stedentrip Londen beginnen.

Een stedentrip Londen kan ook met de boot samengesteld worden met de boot naar Londen. Vertrek vanaf Hoek van Holland naar Harwich. ’s Nachts slaap je in de comfortabele hutten van Stena Line. Als je in Harwich bent aangekomen neem je de trein naar Londen. Ook dan begint je stedentrip Londen vanuit het hart van het centrum.

Wat moet je eigenlijk doen tijdens een stedentrip Londen? Je moet in ieder geval naar de wijk Westminster. Hier vind je de Big Ben, London Eye, Houses of Parliament en Westminster Abbey. Dit zijn een aantal bezienswaardigheden die je zeker gezien moet hebben tijdens een stedentrip Londen. De Tower Bridge is ook een herkenningspunt voor Londen. Je stapt uit bij metrostation Tower Hill en dan zie je meteen de Tower Bridge. Al deze bezienswaardigheden kun je ook spotten tijdens een last minute Londen. Of ga goedkoop naar Londen.

Als je de Koninklijke familie je aandacht trekt, dan moet je zeker naar Buckingham Palace gaan. Het wisselen van de wacht vindt dagelijks om 11.00 uur plaats. Het is handig om altijd naar de actuele tijden te kijken. De ceremonie duurt ongeveer 45 minuten. Het is de moeite waard om dit te aanschouwen tijdens een stedentrip Londen. Na de wisseling van de wacht kun je nog relaxen in Green Park, want dit ligt op steenworp afstand van Buckingham Palace.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur