Last minutes Londen
Zoek jouw stedentrip naar Londen
Last minutes Londen - Londen.nl

Last minutes Londen

Bekijk ons grote aanbod last minute Londen!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Grote keuze hotels

Last minute Londen

Wil je graag op het laatste moment een stedentrip boeken? Boek dan een last minute Londen. Na het boeken van een last minute Londen sta je binnen enkele dagen al in deze metropool. Met een last minute ga je vaak goedkoop naar Londen. Boek je een weekendje weg Londen met een hotel Londen. Tijdens het boeken kan je kiezen voor een hotel in combinatie met een vliegreis, ferryreis of treinreis Londen.

Bereid je last minute Londen goed voor. Er zijn genoeg activiteiten in Londen. Begin bij de metrohalte Westminster. Zodra je hier uitstapt zie je meteen paar prominente bezienswaardigheden. Hier zie je de Big Ben, London Eye, Houses of Parliament en Westminster Abbey. Dit moet je in ieder geval gezien hebben tijdens een last minute Londen.

Een bezichtiging aan de Tower Bridge mag ook niet ontbreken gedurende een last minute Londen. Je stapt uit bij metrohalte Tower Hill waar je meteen zicht hebt op de Tower Bridge. Je kunt er ook voor kiezen om de Sky Garden in te gaan en het uitzicht over Londen heen te bewonderen. Dit maakt een stedentrip Londen compleet!

Ook tijdens een last minute Londen kun je ervoor kiezen om flink te gaan shoppen. Flaneer door Regent Street en Oxford Street. Dit zijn dé winkelstraten van Londen. Begin bij Piccadilly Circus en loop vervolgens de winkelstraten door. Je kunt genoeg aankopen doen tijdens een last minute Londen.

Wanneer je aan het genieten bent van een last minute Londen kun je ook de wijk Notting Hill bezoeken. In deze wijk bevindt zich ook de Portobello Market. Dit is een markt die dagelijks in de straat van Notting Hill plaatsvindt. In Notting Hill zijn ook veel gekleurde huizen te vinden. De huizen zijn in felle kleuren geschilderd of de deuren hebben een vrolijke kleur.

Je kunt er tijdens een last minute Londen ook voor kiezen om naar de wijk Shoreditch te gaan. Shoreditch staat bekend om haar street art. Voor de liefhebbers van street art is dit dé plek waar je heen wilt. Shoreditch kun je tijdens je last minute Londen bereiken met de metro.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur