Stedentrip Londen boot
Zoek jouw stedentrip naar Londen
Boot naar Londen - Londen.nl

Stedentrip Londen boot

Stedentrip Londen met de boot

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Grote keuze hotels

Stedentrip Londen boot

Een stedentrip Londen met de boot kan ook samengesteld worden bij GaSamen Stedentrips. Je kunt dagelijks de boot naar Londen nemen. Bekijk daarom altijd of er nog een last minute Londen is.Een stedentrip Londen met boot begint in Hoek van Holland. Vanaf hier stap je op de Stena Line naar Harwich. Harwich is het beginpunt van een jouw stedentrip Londen met boot. Combineer een hotel Londen tijdens een stedentrip.

De boot naar Londen biedt veel faciliteiten. Stena Line is voorzien van restaurants, shopmogelijkheden, een bioscoop en een ruimte voor kinderen. Er is ook een Stena Plus Lounge aanwezig waar je ontspannen kunt beginnen aan een stedentrip Londen met de boot is ook ideaal voor een weekendje weg Londen. Stena Line biedt ook comfortabele hutten. De boot naar Londen vertrekt een avond van te voren. De nacht breng je in de hut door. De hutten zijn voorzien van een bed, douche en toilet. Een stedentrip Londen met boot combineren is zeker een aanrader. Ook voor een stedentrip Londen met kinderen is de boot naar Londen dé ideale plek. Er zijn genoeg mogelijkheden om kinderen tijdens de reis te vermaken.

Een stedentrip Londen met boot begint in Harwich. Vanaf Harwich rijdt er een trein naar het centrum van Londen. Op de terugweg neem je dezelfde trein naar Harwich om je stedentrip Londen met boot weer af te sluiten. De terugtocht naar Hoek van Holland vindt ook ’s nachts plaats. De volgende ochtend kom je weer in Hoek van Holland aan. Dan is je stedentrip Londen met boot tot een geslaagd einde gebracht. Een stedentrip Londen met de boot is een goede manier om goedkoop naar Londen te gaan.

Wil je liever geen stedentrip Londen met de boot maken? Kies dan voor een vliegreis of treinreis Londen.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur