Trein + hotel

Bekijk onze scherpgeprijsde treinreizen

Met de trein naar Londen? De comfortabele hogesnelheidstrein Eurostar is ideaal voor een stedentrip Londen. Eurostar rijdt vanaf Brussel-Zuid meerdere keren per dag rechtstreeks naar London St. Pancras, midden in het centrum van Londen. Je kan een treinreis vanaf Brussel reserveren of tegen een meerprijs ook je treinretour vanaf elk station in Nederland naar Brussel bijboeken. Eurostar treinen zijn voorzien van een bar/buffetrijtuig voor warme snacks, broodjes, salades en dranken en hebben comfortabele fauteuils.

Je treinreis is in 2e klas, maar wil je meer comfort dan kan je ook kiezen voor 1e klas. Je hebt dan meer beenruimte, bredere fauteuils met verstelbare rugleuning, stopcontact en ontvangt een lichte, koude maaltijd en een drankje opgediend aan je zitplaats.

Bij aankomst in Londen kom je aan op station St. Pancras. Je kan kiezen voor een hotel op loopafstand van het station of per bus, metro of taxi verder reizen naar het hotel van je keuze. Bij boeking kan je ook al een Oyster Card voor het openbaar vervoer direct reserveren. Je stedentrip per trein naar Londen begint relaxed met Eurostar.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur